atri.gencat.cat, portal del personal de la Generalitat de Catalunya

El portal atri de la Generalitat de Catalunya es accesible a través de l’adreça web atri.gencat.cat. Sens dubte, atri gencat es una clara aposta d’administració efectiva per part de la Generalitat de Catalunya.

atri.gencat.cat es el nou portal de la Generalitat de Catalunya. El nou portal del personal de la Generalitat és l’ATRI. El nom és fruit de la proposta que va fer una funcionària, la Pepa Palau, del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Igual que ella, molts altres funcionaris/àries van participar en la crida que es va fer a través del butlletí públicAcció per escollir un nom per al nou portal atri.gencat.cat.

atri.gencat.cat

Enlace | atri.gencat.cat

Etiquetas: , atri gencat, atri.gencat.cat, atrigencat, atri.cat, portal atri

Artículos Relacionados

accesnet.gencat.cat, Proves d’accés a la Universitat acces.gencat.cat es el portal de proves d'accés a la Universitat de la Generalitat de Catalunya. Per poder accedir a les universitats catalanes cal re...
DOGC: Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya es publica diàriament de dilluns a divendres no festius, en dues edicions en català i en castellà. La ...

Últimas fotos


Último video


Guillem Baches es Blogger, Maestro Internacional de Ajedrez y un gran conocedor en temas de Social Media, Internet, Empleo y Trámites online.

1 comentario en atri.gencat.cat, portal del personal de la Generalitat de Catalunya

¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *